Onze Diensten

CC Select is actief op verschillende domeinen van personeelsbeleid. We bieden onderstaande diensten aan:

Benieuwd wat onze klanten zeggen?

referenties Lees hier

Evaluatiecyclus en evaluatiesysteem

CC Select onderschrijft de meerwaarde van een periodieke evaluatiecyclus in lokale besturen als een belangrijk ontwikkelings- en motiveringsinstrument voor medewerkers.

Tijdens de evaluatiecyclus is het de bedoeling dat medewerkers hun competenties verder ontwikkelen en verbeteren, onder meer door het afspreken van concrete ontwikkelingsacties. Dit gebeurt – naast de continue informele feedback op de werkvloer – met behulp van formele plannings-, evaluatie- en functioneringsgesprekken. CC Select beschikt over een basispakket van sjablonen die gebruikt kunnen worden bij evaluatie- en functioneringsgesprekken. De sjablonen worden in overleg met de klant aangepast aan de eigenheid en behoeften van de organisatie.

 

evaluatiecyclus

 

Het objectief beoordelen van de kennis, de vaardigheden en het werkgedrag van medewerkers is voor leidinggevenden geen evidentie. Het ontbreken van een duidelijk en transparant evaluatiesysteem, alsook de nodige vaardigheden bij leidinggevenden om te kunnen evalueren zijn bepalend voor het slagen van een evaluatiesysteem. CC Select werkt in overleg met de klant een transparant evaluatiesysteem uit, conform de rechtspositieregeling en de eigenheid van de organisatie. Daarnaast voorziet CC Select opleidingen op maat voor leidinggevenden om de nodige vaardigheden bij het beoordelen van hun medewerkers te trainen.

Opleiding evaluatoren

CC Select organiseert op vraag en op maat van de organisatie een praktijkgerichte opleiding voor evaluatoren. Tijdens deze interactieve opleiding wordt de evaluatiecyclus in het geïntegreerd personeelsbeleid gekaderd en de link met de rechtspositieregeling gelegd. Daarnaast worden communicatieve vaardigheden getraind en wordt er praktijkgericht geoefend rond het voeren van evaluatie- en functioneringsgesprekken. Na de basisopleiding kunnen workshops of feedbacksessies georganiseerd worden, gericht op het functionerings- of evaluatiegesprek of op het opmaken van een individueel doelstellingenplan (IDP).